eFarma online apotheek 25 jaar (2000-2025)
Vanwege de extreme drukte en capaciteitstekorten is de levertijd enkele dagen langer dan gebruikelijk. Excuses voor het ongemak. Vanwege de extreme drukte en capaciteitstekorten
is de levertijd enkele dagen langer dan gebruikelijk.
Excuses voor het ongemak.

Broodmix Wit Glutenvrij 1 verp

 

Verpakking: 1 Verp
EAN: 5011766011051
Doves Farm

1-2 werkdagen

Verpakking: 1 Verp

Bestelaantal:

1 verp

Prijs: 

5,49 5,22

EAN: 5011766011051
Doves Farm


Verzendkosten 4,95
Vanaf 29,- gratis
Tot 40% korting

Doves Farm Broodmix wit glutenvrij

Glutenvrije witte broodmix.

Ingredienten
Meelmix (rijst, tapioca, aardappelmeel), xanthaan gom.

Voedingswaarde per 100 gram
Energie  1490 kJ / 351 kcal      
Vet  0,9 gram
- waarvan verzadigd        0,2 gram
Koolhydraten   80 gram
- waarvan suikers  0,3 gram
Vezels  1,4 gram
Eiwitten  5,3 gram
Zout  0,04 gram

Gebruik
Recept voor wit brood in de oven:
Ingrediënten:
2 eiwitten of 20g kikkererwtenmeel + 60ml water, 6 theelepels olie, 1 theelepel azijn, 2 theelepels suiker, 1 theelepel zout, 400ml water, 500g FREEE Witbrood meel, 2 theelepels snelle gist.

Bereiding:
1.Wrijf een beetje olie rond de binnenkant van een broodvorm van 1 kg / 2 lb.
2. Doe het eiwit (of kikkererwtenmeel + water), drie eetlepels olie, de azijn, suiker, zout en water in een kom en klop goed door elkaar.
3. Voeg de bloem en de gist toe, al roerend tot een dik, glad beslag.
4. Sprenkel de resterende drie eetlepels olie over het beslag en draai het mengsel een paar keer in de kom met een lepel om de vorming van een olieachtige deegachtige massa te bevorderen.
5. Doe de deegachtige massa in de voorbereide vorm en strijk de bovenkant glad.
6. Dek af met geoliede huishoudfolie en laat het ongeveer 60-90 minuten staan ​​tot het deeg tot de bovenkant van de vorm is gerezen.
7. Verwarm de oven voor.
8. Bak 55-60 minuten.
9. Leg ze op een rooster en laat ze volledig afkoelen voordat u ze snijdt.

Recept voor (medium) wit brood in de broodmachine:
Ingrediënten:
2 eiwitten of 20g kikkererwtenmeel + 60ml water, 6 theelepels olie, 1 theelepel azijn, 2 theelepels suiker, 1 theelepel zout, 350ml water, 500g FREEE Witbrood meel, 2 theelepels snelle gist.

Bereiding:
1. Doe het eiwit (of kikkererwtenmeel + water), olie, azijn, suiker, zout, water en melk in een kom en klop goed.
2. Giet dit in de machinebak.
3. Voeg de bloem toe en strooi de gist erover.
4. Start de machine op glutenvrij brood of snel basisprogramma.

Bewaarvoorschriften
Om de bloem het beste te bewaren, rol na gebruik de verpakking dicht en bewaar op een koele en droge plaats. Altijd koken en verhitten voor consumptie.

Fabrikant
VIDANA Foods
Boylestraat 36C
6718 XM Ede

 


Wilt u meer weten? Stel uw vraag via het contactformulier. Binnen 1 tot 2 werkdagen ontvangt u van ons een antwoord.

 
 
 
 
 
 
 

©2000-2025 eFarma B.V. Gevestigd in Nederland.