de nieuwe apotheek
eFarma de nieuwe apotheek

Dr. de Swaan Douchecreme Fagron 400 g

Fagron Douchecreme Dr de Swaan

Verpakking: 400 G
EAN: 8717564007438

1-2 werkdagen
 

Verpakking: 400 G

Bestelaantal:

400 g

Prijs: 

24,52 13,43

Fagron Douchecreme Dr de Swaan

EAN: 8717564007438


Verzendkosten 4,95
Vanaf 29,- gratis
Tot 40% korting

Productinformatie

Fagron Douchecreme Dr de Swaan

Licht vettende Bad & Douchecrème – Dr. De Swaan is geschikt voor de gevoelige, droge huid.

De licht vettende bad & douchecrème van Dr. De Swaan heeft een crème achtige textuur. Hiernaast is heeft product een hypoallergene en huidvriendelijke formulering.

Dit bad- en douche product is vrij van parfum, parabenen, arachideolie olie, wolvet (lanoline) en wolvetalcoholen zoals; Ceto- en/of stearylalcohol. Dit maakt het product uiterst geschikt voor personen met een wolvet-allergie of een pinda-allergie.

De licht vettende bad & douchecrème is tevens vrij van Propyleenglycol. Dit maakt het product uiterst geschikt voor alle huidleeftijden en huidaandoeningen.

Ingredienten
Aqua, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Potassium Sorbate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Cetearyl Sulfate, Citric Acid.

Gebruik
Tijdens het douchen of baden kan de licht vettende bad en douchecrème aangebracht worden op de huid. Ook kan dit product op een droge huid aangebracht worden en dienen als extra bescherming tijdens het douchen of baden. Mocht er sprake zijn van een droge, zeer droge of een aangedane huid, dan is het raadzaam om het lichaam naderhand in te smeren met een vettende, beschermende indifferente crème of zalf.

 

 
 
 
 
 
 
 

©2000-2024 eFarma B.V. Gevestigd in Nederland.