de nieuwe apotheek
apotheekeFarma de nieuwe apotheek

Eucerin Sun Sensitive Prot Body Dry Touch Spf 50+

Eucerin Sun Gel-Crème Dry Touch Sensitive Protect SPF 50+ is een ultra lichte, niet-vette zonnebescherming voor het lichaam.

Verpakkingsgrootte: 200 ml

23,49 16,44
 
Mix & Match
2 items: 20%
3 items: 25%
4 items: 30%
Kortingscode:
BUNDELKORTING

Kortingscode*
BUNDELKORTING
Aantal Prijs per verpakking
1 22,32 -5%
2 18,79 -20%
3 17,62 -25%
4 16,44 -30%
*De kortingscode invullen bij het afrekenen,
combineren mogelijk.

Verpakkingsgrootte: 200 ml

 
direct leverbaar

Bestelaantal:

Prijs: 

23,49 16,44
direct leverbaar

Eucerin Sun Gel-Crème Dry Touch Sensitive Protect SPF 50+ is een ultra lichte, niet-vette zonnebescherming voor het lichaam.

EAN-code: 0


Verzendkosten 3,95
Vanaf 29,- gratis
Tot 40% korting

Productinformatie

Dry Touch Gel-Crème: een niet-plakkerige, niet vette zonnebescherming voor het lichaam

Eucerin Sun Gel-Crème Dry Touch Sensitive Protect SPF 50+ is een ultra lichte, niet-vette zonnebescherming voor het lichaam. Klinisch en dermatologisch bewezen geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige, vette en acne-gevoelige huid. 

UV-licht is de hoofdoorzaak van huidschade veroorzaakt door de zon, maar ook hoog energetisch zichtbaar licht (HEZL) kan vrije radicalen genereren die extra oxidatieve stress veroorzaken. De gel-crème biedt een zeer hoge bescherming tegen UV-stralen: de bescherming tegen UVA- en UVB-stralen voldoet aan de strenge normen van Cosmetics Europe en bovendien is de bescherming tegen UVA hoger dan de minimumaanbeveling van de EU. De Advanced Spectral Technology van Eucerin biedt een hoge bescherming tegen UV door  UVA/UVB-filters met Licochalcone A dat inwerkt op vrije radicalen gegenereerd door UV en hoog energetisch zichtbaar licht (HEZL). De formule bevat ook Glycyrrhetinezuur, dat het natuurlijke DNA-herstelmechanisme in de huid ondersteunt, en de Oil Control Technology met matterende pigmenten die de huid onmiddellijk een dry touch effect geeft.

Eucerin Sun Gel-Crème Dry Touch Sensitive Protect SPF 50+ trekt zeer snel in en laat geen restjes achter. Het is extra water- en zweetbestendig en 'anti-zand' (zand blijft niet aan de huid plakken). Net zoals alle zonnebeschermingsproducten in het Eucerin-assortiment, respecteert de gel-crème de Hawaïaanse wet op het koraal. De Gel-Crème bevat geen oxybenzone of octinoxate, twee UV-filters die een negatieve impact zouden kunnen hebben op het koraal. 

Klinische en dermatologische studies

Klinische en dermatologische onderzoeken bewijzen een zeer goede verdraagzaamheid door de gevoelige huid, waaronder ook de vette of acne-gevoelige huid. Dit product werd getest en is bewezen geschikt te zijn voor gebruik in warme en vochtige klimaten.

 
 
Reviews (40944)

Gemiddelde waardering

8,5
Laatste reactie

04-03-2021   Fijn dat het thuis bezorgd wordt! Fijn dat ik niet aan herhaalrecepten hoef te denken.

— De heer H. (38)
UTRECHT

8
.9
Zorgkaart Nederland
Apotheek eFarma is 352 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8,9.
Bekijk alle waarderingen
©2000-2021 eFarma b.v.