U bent hier: Klantenservice - Retourzenden
 
Retourzenden

Retourzenden

Om van deze retourregeling gebruik te kunnen maken dient u eerst een verzoek hiertoe in te dienen. Dit kan uitsluitend schriftelijk naar:

eFarma afd. Retourzendingen
Postbus 234
1940 AE Beverwijk

Na beoordeling van uw retour-aanvraag ontvangt u van ons een retournummer. Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten dan binnen 14 dagen op uw bank- of girorekening. Uitgezonderd zijn receptgeneesmiddelen die op en volgens doktervoorschrift zijn geleverd, deze worden niet retour genomen.

N.B. Retourzendingen zonder toestemming vooraf of ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. De extra kosten komen voor uw rekening! Retourgezonden goederen worden uitsluitend geaccepteerd in de originele verpakking en in ongeopende staat.

Mocht het geleverde artikel niet overeenkomen met het door u bestelde artikel, dan bieden wij u de mogelijkheid dit artikel retour te zenden binnen 30 dagen na ontvangst. Redenen voor retourzending zijn bijvoorbeeld:

  • Het geleverde artikel komt niet overeen met het bestelde artikel,
  • Het artikel is onbruikbaar door beschadiging tijdens het verzenden,

Alvorens uw product terug te sturen is het noodzakelijk eerste kontakt op te nemen met de klantenservice om een retournummer te verkrijgen.

Afkoelingsperiode

Binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw bestelling is het mogelijk uw aankoop zonder opgaaf van redenen te retourneren. Receptgeneesmiddelen zijn hiervan uitgezonderd. Dit is conform de EG richtlijn van 20 mei 1997. De verzendkosten zijn echter voor uw rekening. U ontvangt het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten dan binnen 14 dagen retour. Alvorens uw product terug te sturen is het noodzakelijk eerste contact op te nemen met de klantenservice om een retournummer te verkrijgen.

Retourzenden overtollige geneesmiddelen

U kunt overtollige geneesmiddelen retourzenden aan apotheek eFarma. Retourzenden naar het antwoordnummer kan uitsluitend na overleg met onze klantenservice. In het andere geval verzoeken wij u deze zending voldoende te frankeren. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Alvorens uw producten terug te sturen is het noodzakelijk eerste kontakt op te nemen met de klantenservice om een retournummer te verkrijgen.

 
Uw mandje bevat 0 artikelenKlik op de letter en zoek op naam van het medicijn
Medicijnen die niet bij elkaar passen
Meer over bijwerkingen
Uitleg over preferentiebeleid, contraindicatie, medicijnprijzen etc.
Adviezen over zelfmedicatie
Verlaag uw eigen risico met onze bonusregeling
Informatie over het preferentiebeleid van zorgverzekeraars
Bonuspunten
vanaf €35,-5%
vanaf €75,-10%
Het aantal punten wordt berekend als percentage van het totaalbedrag exclusief de verzendkosten.

1 bonuspunt komt overeen met 10 eurocent, te besteden bij uw volgende bestelling.