Hoe bestel ik malariatabletten?

Hoe bestel ik malariatabletten?

Voor malariatabletten heeft u een recept nodig. Dit recept kunt u aanvragen bij diverse instanties. De tabletten worden voorgeschreven door een arts die weet welke tabletten er moeten worden voorgeschreven afhankelijk van uw bestemming en reisschema.

Het recept kunt u naar ons uploaden via deze linkHet originele recept stuurt u na via ons gratis antwoordnummer.

Een aantal instellingen kunnen het malariarecept direct elektronisch aan ons doorgeven (digitaal recept). Dat werkt verreweg het snelst, u hoeft voor uw malariapillen dan verder niets meer te doen. Dit is de handigste weg. Klik hier voor de lijst.

Doorlooptijd
Wij verwerken het malariarecept direct, en u krijgt de malariatabletten tijdig thuisgestuurd. Meestal verwerken wij de recepten dezelfde dag, mocht dit om een of andere reden niet lukken dan worden de recepten op volgorde van vertrekdatum uitgeleverd.

Spoed
Heeft u de tabletten met spoed nodig, dan versturen wij de malariapillen direct na binnenkomst van het recept. De doorlooptijd is dan 1 werkdag. Ook is het mogelijk de tabletten af te halen in onze apotheek te Beverwijk (20 min. van Schiphol).

Verzendkosten
U betaalt géén verzendkosten.

Bezorging
Uw pakket wordt verzonden met PostNL in een brievenbuspakket of een pakket met handtekening voor ontvangst. Dit is afhankelijk van de grootte van de bestelling en het aantal reizigers.

Prijs
Wij garanderen u de laagste prijs voor de malariatabletten in Nederland. Wij berekenen u geen eerste terhandstellingstarief.

Vergoeding
Malariatabletten worden niet vergoed binnen de basisverzekering. Bent u aanvullend verzekerd tegen reizigersvaccinaties, dan krijgt u de tabletten wél vergoed (soms tot een maximumbedrag).

Indien u aanvullend bent verzekerd bij Achmea (Zilveren Kruis, Avero en OZF), dan declareren wij de kosten direct bij Achmea, en krijgt u de kosten 100% vergoed, mits de tabletten zijn vooorgeschreven door de daarvoor gecontracteerde instellingen.

In alle andere gevallen ontvangt u achteraf een nota. Deze kunt u zelf indienen bij uw aanvullende verzekering, dan krijgt u de kosten (gedeeltelijk) vergoed. U koopt bij ons dus op rekening. U ontvangt deze nota achteraf via Famed, de betaaltermijn is 30 dagen.

Download hier de folder. 

 
Uw mandje bevat 0 artikelenKlik op de letter en zoek op naam van het medicijn
Medicijnen die niet bij elkaar passen
Meer over bijwerkingen
Uitleg over preferentiebeleid, contraindicatie, medicijnprijzen etc.
Adviezen over zelfmedicatie
Verlaag uw eigen risico met onze bonusregeling
Informatie over het preferentiebeleid van zorgverzekeraars
Bonuspunten
vanaf €35,-5%
vanaf €75,-10%
Het aantal punten wordt berekend als percentage van het totaalbedrag exclusief de verzendkosten.

1 bonuspunt komt overeen met 10 eurocent, te besteden bij uw volgende bestelling.