de nieuwe apotheek
eFarma de nieuwe apotheek

Puressentiel Anti-Insectenspray 75 ml

PurEssential anti-insecten spray.

Verpakking: 75 ml
EAN: 3401554417950

 

Verpakking: 75 ml

Bestelaantal:

75 ml

Prijs: 

16,95 16,10

PurEssential anti-insecten spray.

EAN: 3401554417950


Verzendkosten 4,95
Vanaf 29,- gratis
Tot 40% korting

Productinformatie

Puressentiel anti-insecten spray
Aangename geur

- Onaangenaam voor muggen
- Verzachtend effect
- Geschikt voor volwassenen en kinderen.

Ingredienten
Alcohol, Water, Eucalyptus lemon extract, Citronellol*, Essential oil of lavandin cympopogon winteranus, Horetla pepper, Tea tree, Melaleuca virdiflora, Linalool*, Limonene*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*, Farnesol*, Isoeugenol*, Coumarina*
* natuurlijk aanwezig in essentiële olie

Gebruik
Goed schudden voor gebruik. Het product verstuiven en gelijkmatig over het lichaam verdelen (6 verstuivingen). Voor het gezicht, het product in de handen (1 verstuiving) verstuiven en aanbrengen op de wangen en het voorhoofd. Breng opnieuw aan indien nodig maar niet meer dan 3 keer per dag. Na gebruik de handen zorgvuldig wassen. Opnieuw aanbrengen na het zwemmen of na zweten. Voor kinderen maximaal 7 verstuivingen per dag.

Waarschuwing
Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 30 maanden, vrouwen die zwanger zijn of vrouwen die borstvoeding geven. 

Ontvlambare damp en vloeistof. Kan ernstige oogirritatie veroorzaken. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. Bij contact met de ogen: voorzichtig spoelen met water gedurende enkele minuten. Indien de irritatie aan het oog blijft duren, raadpleeg een arts. In geval van inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, het product ter beschikking houden.
Verwijderd houden van eet- en drinkwaren. 
Vermijd dat het in de natuur terechtkomt. Inhoud/verpakking weggooien in overeenstemming met de plaatselijke regelgeving.

 
 
 
 
 
 
 

©2000-2024 eFarma B.V. Gevestigd in Nederland.